Op één dag betere reisfoto’s leren maken of de basis van fotografie leren via privéles

  • Actieve Photowalk

Wil jij tijdens je volgende reis verbluffende foto’s maken? En heb je geen tijd of zin om een lange fotografiecursus te volgen? Dan vind je hier misschien wel de oplossing. Tijdens een photowalk leer je op een actieve en leuke manier betere reisfoto’s maken. Geen saaie les, maar onmiddellijk doen en oefenen. Reisfotografe Elisabeth Domus neemt je mee naar enkele leuke locaties in de stad. Aan de hand van opdrachten en oefeningen leer je gaande weg foto’s maken die er uit springen.
Meer informatie en inschrijvingen

  • Privéles: Haal het maximum uit je camera

Kocht jij net een nieuwe camera en staan er zoveel knoppen en opties op dat je niet weet hoe te beginnen?  Waarom zijn je foto’s vaak onscherp of te donker? Hoe maak je een geslaagd portret? Welke instellingen gebruik je voor een landschap?  Tijdens een privéles (max 2 personen) geeft reisfotografe Elisabeth Domus een antwoord op al uw persoonlijke vragen over fotografie en jouw fototoestel.  Je leert een stukje theorie over de basisbeginselen van fotografie, maar  je gaat ook actief aan de slag.  Want enkel via oefening wordt je een beter fotograaf. Na afloop kan je nog een maand feedback krijgen over je foto’s.
Kostprijs voor 1,5 uur 75 euro (exclusief transportkosten)
Kostprijs voor 3 uur 150 euro (exclusief transportkosten)

  • Teambuilding, bedrijfstraining of een leuk, leerzaam dagje met vrienden

Er bestaat ook een mogelijkheid om een  actieve fotografieworkshop te volgen met je collega’s of een groep vrienden.  We zoeken dan samen een geschikte locatie en maken er een leuke, leerzame, actieve dag van.  De workshop en oefeningen worden dan op maat van jouw groep, vragen en verwachtingen uitgekozen. We kiezen samen een geschikte locatie. Neem contact op voor een offerte op maat.

Interesse voor een opleiding? Vragen? Contacteer Elisabeth
Mail: elisabeth@reisverbeelding.com
Telefoon: 0476 86 25 59
Facebook
Uw inschrijving is pas geldig zodra we het inschrijvingsgeld ontvangen hebben