Fotografie opleidingen

Photowalk

Photowalk

Mensen fotograferen is een belangrijk onderdeel van je reisfotografie, maar hoe breng je hen spontaan in beeld?

Antwerpen I Fuji X-E2 I iso 400 I 55mm I f4 I 1/850

Wil jij tijdens je volgende reis verbluffende foto’s maken? Maar heb je geen tijd of zin om een lange fotografiecursus te volgen? Dan vind je hier misschien wel de oplossing. Tijdens een photowalk leer je op een actieve en leuke manier betere reisfoto’s maken. Geen saaie les, maar onmiddellijk doen en oefenen.

Reisfotografe Elisabeth Domus neemt je mee naar enkele leuke locaties in de stad. Aan de hand van opdrachten en oefeningen leer je gaande weg foto’s maken die er uit springen.

Via handige steekkaarten en leuke opdrachten leer je het licht lezen en sterkere composities maken. Mensen fotograferen is een belangrijk onderdeel van je reisfotografie, maar hoe breng je hen spontaan in beeld? Fotografie heeft alles te maken met hoe jij de dingen en de wereld ziet. We kijken naar het zelfde, maar we zien allemaal iets anders. Dit leer je ontdekken en in beeld brengen.

Voor wie? Deze actieve opleiding is voor iedereen die via oefening en concrete tips betere reisfoto’s wil leren maken. Voor deze photowalk hoef je geen technische kennis, noch een dure camera te hebben. De focus ligt op creativiteit en niet op techniek.

Praktische informatie

4 uur
Kostprijs 90 euro (incl btw)

Inschrijven

Neem contact op via elisabeth@reisverbeelding.be
of telefonisch +32 476 86 25 59

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *